AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Mrt

Ortaokul öğrencilerimiz tarafından okulumuzda hazırlanan program ile  İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı kutlandı. Okulumuz bünyesinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında;5/B sınıfı öğrencimiz Ayza Külcüoğlu birinci, 5/A sınıfı öğrencimiz İclal Şanlı ikinci, 6/B sınıfı öğrencimiz Betül Feyza Demir üçüncü oldular.Yarışmayı kazanan öğrencilerimize ödüllerini okul müdürümüz Bülent Seyrekli takdim etti.

Mrt

Liseye Giriş Sınavı başvuru ve uygulama kılavuzunu linkten indirebilirsiniz.

Ara

Kurumumuzda AFAD Yetkilileri tarafından tüm kademe öğrenciler ve öğretmenlerimiz deprem ve yangın esnasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildi. Deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Ekm

22.09.2023 tarihinde sonuçları açıklanan bursluluk sınavında okulumuzdan toplamda 32 öğrencimiz burs almaya hak kazandı.

Dereceye giren 8. Sınıf öğrencimiz Büşra Arslan da; Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI,İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Miraç SÜNNETCİ ve Şube Müdürlerimizin katılımı ile düzenlenen ödül töreninde ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Miraç SÜNNETCİ'den aldı.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Açılış Programı Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, Sayın Milletvekilleri İbrahim YURDUNUSEVEN ve Hakan Şeref OLGUN, İkmal ve Garnizon Komutanı Sayın Numan Yöner, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek, AKÜ ve AFSÜ Rektörleri ve protokol üyelerinin katılımı ile okulumuzda gerçekleştirildi. Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Miraç SÜNNETCİ'nin konuşmalarının  ardından öğrencilerimizin gösterileri ile devam eden tören Sayın Valimiz ve protokol üyelerinin öğrencilerimize kitap hediye etmesiyle sonlandı.